TapToConnect Deel contactgegevens in slechts 2 seconden

Voor TapToConnect heeft Kings Code te techniek en grafische interface gerealiseerd voor de beveiligde opslag van contactgegevens en het - via een zogenaamde NFC-tag - overdragen van contactgegevens op een mobiel apparaat. Near-Field-Communication wordt hierbij gebruikt als techniek voor communicatie tussen een actief elektronische apparaat (mobiele telefoon) en passieve dataopslag (visitekaartje) over een korte afstand.

Wat is het?

TapToConnect maakt het mogelijk om je contactgegevens draadloos vanaf een visitekaartje over te dragen op een mobiel apparaat van de uitlezer. Zo kunnen deze gegevens eenvoudig worden opgenomen in de standaard adresboek applicaties van iOS of Android. Optioneel kunnen ook social media platforms worden opgenomen als contactvorm. Met deze visitekaartjes deelt u uw contactgegevens in slechts 2 seconden en vereenvoudigd je het netwerken!

Hoe werkt het?

Zodra je als bezitter het visitekaartje voor het eerst tegen je telefoon houd, kun je via een speciale web app contactgegevens instellen die je wilt koppelen aan het fysieke kaartje. Zijn deze eenmaal ingesteld, dan zijn deze gegevens overdraagbaar op mobiele apparaten door het visitekaartje simpelweg tegen het apparaat te houden.