Over Ons

Kronieken

Wij zijn Kings Code. Wij zijn de wapenbroeders achter het slagvaardige en hechte team van software specialisten dat staat te springen om úw ideeën te vertalen naar technische oplossingen.

Ons motto; `Vis Unita Fortior` (vereende kracht maakt sterker). Kracht die we ontlenen aan onze diversiteit. Diversiteit met als grondslag onze zeer brede kennis en ervaring in combinatie met een keur aan vakdisciplines.

Hoe doen we hetEen situatieschets

Mogen we u uitnodigen voor een korte wandeling door ons bedrijf?

U loopt op een willekeurige dag bij ons binnen. Het eerste wat u opvalt is het wapengekletter in de vorm van hoog frequent typende collega's op een bedje van vrolijk klinkende muziek bij onze open haard.

Links achterin wordt stoer gewerkt aan de realisatie van websites gebruikmakend van ons in-huis ontwikkelde content management systeem. Rechts in het midden demonstreren twee strijdmakkers een maatwerk ontwikkeld logistiek systeem aan een relatie.

Links voorin bij het raam met de blauwe luiken wordt de laatste hand gelegd aan gebruikers interface voor een mobiele app. Het betreft een game dit keer.

En... wat is dat voor een gepiep daar recht bij het raam? Daar is een collega barcodes aan het testen met een duimscanner. Barcodes die worden gegenereerd door onze software die we ontwikkelen voor een warehouse relatie.

Daarnaast wordt tussendoor - als het even kan - krijgshaftig meegezongen met de muzikale hits van Spotify. Wordt heldhaftig fruit gegeten en worden uit het niets epische gevechten tussen collega's onderling aangegaan. Op ons poolbiljard wel te verstaan.

Waarom Kings CodeHoe we ons weten te onderscheiden

Het is voor softwarehuizen als het onze vanzelfsprekend dat ons werk de best mogelijke technische vertaling is van uw ideeën. Naast technische competentie onderscheiden we ons met name in onze service- en dienstverlening. Het is de aard en wijze waarop we gezamenlijk deze vertaalslag mét u maken waar we het onderscheid maken.

Met onze handen aan het toetsenbord gekluisterd staan we echter met onze voeten in de klei. Hands-on, praktisch en professioneel.

Kings Coders herken je aan hun brede individuele ervaring en diversiteit aan interesses. Het team omvat daarbij een leeftijdsspanne van 20+ t/m 50+. Ons idee van `Experience meets Progression and vice versa`. Vandaar dan ook ons credo: `Vis Unita Fortior`. `Vereende Kracht maakt Sterker`. Daar ligt onze kracht.

Zoals het een echte Brabander betaamd blazen we niet graag van de toren. We zijn gewoon érg goed in wat we doen, doen dat érg graag, én graag samen met u!

Het Team De Ridders van De Ronde Tafel

Maartem de Kroon

Maarten de Kroon

CEO / Projectmanager

Jeffrey van Dongen

Jeffrey van Dongen

Lead Backend Developer

Dennis Lammers

Dennis Lammers

Lead App Developer

Jonathan Römer

Jonathan Römer

Senior Developer
Product Specialist

Franklin Winters

Franklin Winters

Lead Frontend Developer
Graphic Designer

Ricardo van Laarhoven

Ricardo van Laarhoven

Front- / Backend Developer
GDPR Specialist

Patrick van de Wal

Patrick van de Wal

App Developer
Product Specialist

Jeremy Kowsoleea

Jeremy Kowsoleea

Lead Video Producer
Graphic Designer

Koen Hoeijmakers

Koen Hoeijmakers

Backend Developer
Laravel Specialist

Nico de Bie

Nico de Bie

Projectmanager /
Product Owner

Bart Rameakers

Bart Ramaekers

Backend Developer

Martijn Zentjens

Martijn Zentjens

Frontend Developer

Jimmy van Dongen

Jimmy van Dongen

App Developer

Vacature PHP Developer

Vacature

Vue Developer gezocht