Koninklijke Van Eerd Vouwkartonnen verpakkingen van hoge kwaliteit

Koninklijke van Eerd is gespecialiseerd in het maken van verpakkingen voor de farmaceutische industrie. Van een eenvoudig doosje tot een gecompliceerde doos met een interieur voorzien van braille of een label.

Kings Code werkt al sinds 2014 voor Van Eerd. Samen met communicatie-ontwerpbureau Toelgroep hebben we toen de website met maatwerk beheersysteem voor hen gemaakt. Sinds die begintijd hebben we op verschillende terreinen samengewerkt zowel als sparringpartner en creatieve software specialisten.

Koninklijke Van Eerd

Enkele highlights

Nieuwsbriefmodule

Om haar relaties snel en efficiënt te kunnen informeren hebben we het systeem al snel uitgebreid met een nieuwsbriefmodule. Deze module stelt Van Eerd in staat om huisstijl, stramien en templates te beheren van haar nieuwsbrief uitingen.

Koninklijke Van Eerd

Intranet-systeem

Om haar eigen medewerkers up-to-date te houden is ook een intranet-systeem toegevoegd. Op dit intranet staat het interne nieuws en hebben medewerkers ook direct toegang tot alle belangrijke gegevens.

Deze intranet-omgeving is kortgeleden uitgebreid met een app, zodat medewerkers de informatie altijd in hun broekzak hebben en via push-notificaties geïnformeerd kunnen worden.

Narrowcasting-systeem

Recent hebben we een narrowcasting-systeem voor Van Eerd ontwikkeld. Dit systeem wordt op grote beeldschermen weergegeven in haar bedrijfskantines. Het geeft medewerkers nieuws uit binnen- en buitenland, geeft weersinformatie, zet collega’s in een spotlight bij verjaardagen en jubilea én houd hen geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Koninklijke Van Eerd
Koninklijke Van Eerd

Complexe verpakkingen app

Van Eerd maakt vele verpakkingen. Enkele daarvan zijn zó bijzonder dat je veel uitleg nodig hebt om ze te kunnen maken. Eerder was dit een flinke ordner op de werkplaats.

Om het instellen van machines te vereenvoudigen hebben we een slimme tablet-app ontwikkeld ter vervanging van deze oude analoge instructies en processen.

Iemand die een verpakking heeft waarvan hij niet weet hoe deze gemaakt moet worden zoekt de verpakking op in de app en weet meteen wélke machine hij hiervoor moet gebruiken. In de vorm van foto’s en video’s krijgt hij stap voor stap te zien hoe de machine ingesteld moet worden en waar hij rekening mee moet houden.

Informatie voor nieuwe ingewikkelde verpakkingen kunnen met de app worden toegevoegd. Machines zijn voorzien van unieke QR-codes. Door van deze codes — in willekeurige volgorde — foto’s te maken, legt ons systeem het productieproces vast en sorteert automatisch de juiste volgorde. Eventueel kan er op foto’s getekend worden met de bijbehorende pen.