EmproverPraktisch op weg met continue verbetering

Elke organisatie claimt te luisteren naar eigen medewerkers. Maar... zonder de juiste tools blijft het veelal bij goede bedoelingen. Emprover biedt organisaties een platform om ideeën constructief te verzamelen te verwerken en te evalueren. Met behulp van haar webapplicatie én mobiele apps introduceert Emprover een laagdrempelige manier om scrum binnen organisaties te introduceren.

In opdracht van en in strategische samenwerking met Emprover, ontwikkelen wij de webapplicatie continu door. Ons team zit wekelijks aan tafel met Emprover om te brainstormen over de beste balans tussen omvang, complexiteit en gebruiksvriendelijkheid. Door deze nauwe samenwerking op onderdelen hebben we zeer korte doorlooptijden (iteraties) weten te realiseren.

De online tool maakt het voor mensen in (netwerk-)organisatie eenvoudig mogelijk om ideeën aan te dragen bij doelstelingen. Deze ideeën kunnen vervolgens gestructureerd worden opgevolgd volgens een Agile methodiek. Dit proces wordt in grote mate ondersteund door de Emprover app. Gebruikers van de app worden via notificaties op de hoogte gehouden van de voortgang van hun ideeën of suggesties.

Het bijzondere aan onze oplossing is dat nagenoeg alles door Emprover óf haar relaties is in te stellen. Hierdoor kan iedere (advies-) organisatie Emprover naadloos laten aansluiten op haar eigen wensen en werkwijze. Daarnaast kent de app een hybride architectuur, waardoor aanpassingen snel kunnen worden gedaan.