Bezwaarmaker De specialist in de WOZ en OZB

Bezwaarmaker.nl is de marktleider in Nederland als het gaat om het indienen van WOZ bezwaren. Ieder jaar weer worden duizenden dossiers afgehandeld door Bezwaarmaker.

Het probleem

Door het groeiende succes voorzag bezwaarmaker.nl mogelijke capaciteitsproblemen bij het verwerken van het groeiend aantal dossiers. Het inzetten van maatwerk automatisering als ondersteuning van vakkundige expertise zou de capaciteit een enorme boost kunnen geven.

In 2012 heeft Bezwaarmaker.nl ons gevraagd na te denken over maatwerk software voor het verhogen van jaarlijkse dossier capaciteit.

De oplossing

Bezwaarmaker Samen met Bezwaarmaker.nl hebben we eerst alle complexe processen geanalyseerd en stap-voor-stap in kaart gebracht. Daarna hebben we samen alle processen beschreven die in aanmerking zouden komen voor automatisering. Vooral processen waarbij medewerkers minder toegevoegde waarde konden leveren kregen daarbij extra aandacht. Focus daarbij lag op de inzet van de expertise van medewerkers voor de inhoudelijke behandelingen.

Zo hebben we faxen en mailverzending geautomatiseerd. Het verwerken van inkomende documenten automatisch gekoppeld aan de juiste dossiers. Daarnaast hebben we ook de opvolging en werkprioriteiten op basis van dossierstatus geautomatiseerd. Het systeem gebruikt daarbij de regels zoals gesteld door de Nederlandse overheid als grondslag.

Voortdurende ontwikkeling

Bezwaarmaker Sinds 2012 ontwikkelt Kings Code samen met Bezwaarmaker.nl jaarlijks aan de doorontwikkeling, optimalisatie en actualisatie van het maatwerk systeem. Door slimme koppelingen te maken met verschillende pakketten wordt alleen ontwikkeld wat ├ęcht nodig is. Waar nodig worden pakketten in-huis ontwikkeld. Zo gebruiken we steeds de beste tool voor de job.

Bezwaarmaker