Aesculaap Méér dan assortimentsbeheer

Angro
Angro

Aesculaap is groothandel in diergeneesmiddelen en veterinair farmaceutische producten met ruim 4000 producten in haar assortiment waaronder producten onder eigen label. Het in 1926 opgerichte bedrijf is opgebouwd door dierartsen en andere specialisten. De bijna 100-jarige historie en ervaring van het bedrijf maakt haar een betrouwbare partner en vraagbaak voor veterinaire dienstverleners.

Assortimentsbeheer

Voor het consistent beheren van haar 4000-plus artikelen heeft Kings Code voor Aesculaap de logistieke backoffice gebouwd voor haar assortimentsbeheer. Productafbeeldingen, (staffel)prijzen, productinformatie, voorraad en klantinformatie worden centraal gemanaged. Assortimentswijzigingen kunnen daarbij snel worden doorgevoerd.

Praktijkportalen

Veterinaire dienstverleners kunnen zich aanmelden bij Aesculaap wanneer zij gebruik willen maken van een eigen webshop portaal voor het eenvoudige (na)bestellen van hun eigen voorraden. Deze zogenaamde “Praktijkportalen” zijn geïntegreerd met het assortimentsbeheer van Aesculaap. Bestelling, betaalstatus en factuur worden integraal door het systeem vastgelegd en worden voor accounthouders inzichtelijk weergegeven in hun eigen webshop portaal. Daarnaast worden periodieke bestelling door het systeem ondersteund en kunnen zij op een eenvoudige manier opnieuw worden geplaatst.

Aesculaap barcodescanner

Aesculaap

Om het bestelproces nog eenvoudiger te laten verlopen hebben we het systeem voorzien van de mogelijkheid om producten te bestellen door het scannen van een downloadbare lijst met barcodes. Deze lijsten zijn voor accounthouders downloadbaar via hun eigen webshop portaal.