Diensten

“C onnecting the dots” met digitale oplossingen

Datawarehouse automatisering

Het geautomatiseerd verzamelen en verrijken van gegevens in één bron voor analyse en rapportage.

Meer info

Automatisering van bedrijfsprocessen

Het optimaliseren van processen en het vrijmaken van menselijke creativiteit en talent.

Meer info

Software as a Service

Online webapplicaties die snel en met een optimale gebruikerservaring kunnen worden gelanceerd.

Meer info

Datawarehouse automatisering

Een datawarehouse is als een supergeorganiseerde opslagplaats voor al je bedrijfsgegevens. Het verzamelt informatie uit allerlei bronnen en organiseert deze op een manier die gemakkelijk te begrijpen is.

Binnen je onderneming worden bergen gegevens gegenereerd. Het geautomatiseerd van verzamelen, structureren én organiseren van deze data maakt het mogelijk om deze berg aan gegevens inzichtelijker en makkelijk interpreteerbaar te visualiseren.

5 redenen voor datawarehouse automatisering
 • Alles op één plek
 • Geen dubbelzinnige gegevens
 • Slimmere beslissingen
 • Trends en patronen in de tijd ontdekken
 • Groeit met je mee

Onze specialisatie

Bij Kings Code begrijpen we de waarde van gegevens en hoe deze kunnen worden omgezet in waardevolle inzichten. We hebben met succes datawarehouses opgezet en geoptimaliseerd voor talloze klanten, waardoor ze de kracht van hun gegevens konden benutten voor slimmere besluitvorming en zakelijk succes.

Als je wilt ontdekken hoe Kings Code jouw organisatie kan helpen bij het implementeren van een effectief datawarehouse en het ontsluiten van de waarde van je gegevens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te begeleiden op de weg naar datagedreven succes.

Toon showcase

Automatiseren van bedrijfsprocessen

Het automatiseren van bedrijfsprocessen door middel van maatwerksoftware is geen luxe maar een strategische investering. Het stelt je in staat om te groeien en je concurrenten een stap voor te blijven.

In een snel evoluerende zakelijke wereld zijn efficiëntie en productiviteit cruciaal voor het succes van je onderneming. Een effectieve manier hier slagen in te maken is door bedrijfsprocessen te automatiseren met behulp van maatwerksoftware. Het biedt een scala aan voordelen, variërend van kostenbesparingen en verbeterde efficiëntie tot betere klantenservice en de mogelijkheid om te innoveren. Het is een investering die zichzelf op de lange termijn ruimschoots terugverdient en je onderneming helpt te gedijen in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

5 redenen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen
 • Verbeterde efficiëntie
 • Kostenbesparing
 • Competitief voordeel
 • Schaalbaarheid
 • Innovatie

Onze specialisatie

Kings Code heeft ruim 10 jaar ervaring op dit gebied. We leveren geen eenmalige dienst of product maar gaan met jouw een langetermijnrelatie aan. Onze oplossingen zijn snel en kostenefficiënt aan te passen aan de veranderende dynamiek van je bedrijf en je markt. Ons doel is om je bedrijf duurzaam te ondersteunen en daarbij voorop te lopen als het gaat om innovatie.

Als je wilt ontdekken hoe Kings Code bedrijfsprocessen voor jouw organisatie kan helpen automatiseren en een langetermijnsamenwerking garant staat voor toekomstbestendige software, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te begeleiden op de weg van automatisering.

Toon showcase

Software as a Service

Software as a Service (SaaS) is een cloud computing-model waarbij softwaretoepassingen via het internet worden geleverd en toegankelijk zijn je gebruikers. Je gebruikers krijgen toegang tot je software en de bijbehorende diensten via hun webbrowser.

Een van de belangrijkste voordelen van onze SaaS software is de flexibiliteit en schaalbaarheid die het biedt bij de verdere uitbouw van je dienstverlening. We hebben onze werkprocessen over de jaren heen steeds weten te verfijnen waardoor we snel en gestructureerd iteraties kunnen maken.

Onze SaaS-oplossingen worden geïmplementeerd als containerized applicaties met behulp van Kubernetes. Containers zijn zelfstandige eenheden die verantwoordelijk zijn voor specifieke delen van de applicatie. Door meerdere containers te clusteren, kunnen we onze SaaS-oplossingen eenvoudig schalen op basis van de vraag. Pionative is onze voorkeurspartner voor Kubernetes en Cloud-Native oplossingen.

5 voordelen van SaaS software
 • Optimale gebruikerservaring
 • Gebaseerd op de behoeften van de gebruiker
 • Schaalbaarheid
 • Volledig jouw eigendom
 • Up-to-date compliance

Onze specialisatie

De ontwikkeling van software is al meer dan 10 jaar de kernactiviteit van Kings Code. De snel toenemende technologische mogelijkheden en de opkomst van generatieve AI laten ons innovatieve hart sneller kloppen. Onze kennis en ervaring voor het schrijven van stabiele en veilige code vormt onveranderd het fundament voor al onze software.

Technologie speelt een cruciale rol in ons werk. Maar, technologie op zich biedt geen garantie voor het commerciële succes van jouw SaaS-software. Het accent ligt hier op de eenvoud en begrijpelijkheid waarmee gebruikers hun beoogde taken kunnen uitvoeren. Deze specialiteit is bij Kings Code toevertrouwd aan onze experts op het gebied van user experience en user interface. Op basis van onderzoek stemmen we jouw functionele wensen af op een optimale gebruikerservaring.

Als je wilt ontdekken hoe jouw organisatie samen met Kings Code jullie SaaS dienstverlening kan ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te begeleiden op de weg naar online succes.

Toon showcase

Meer weten?

T: 0411 - 76 90 46