HexspoorHexspoor en Kings Code: al 10 jaar een geweldig team!

Hexspoor E-fulfilment biedt een breed scala aan e-commerce fulfilment diensten aan. Daarnaast kan Hexspoor haar klanten ondersteunen met klantenservice en debiteurenbeheer. De kern van al deze activiteiten vormen de systemen die Kings Code voor Hexspoor ontwikkeld. Het Hexspoor WMS is de centrale tooling waar zowel de logistieke als financiële orderflow van iedere bestelling doorheen gaat. Van orderverwerking tot facturatie en van voorraadbeheer tot rapportage, het Hexspoor WMS helpt om de fulfilment diensten van Hexspoor in goede banen te leiden.

Daarnaast hebben we samen met Hexspoor nog vele mooie oplossingen mogen maken: we hebben diverse webshops mogen realiseren, zowel voor de consumentenmarkt als B2B oplossingen. Daar waar de klant zelf beschikt over een webshop, maken we koppelingen met alle grote platformen waaronder Magento, WooCommerce en Lightspeed. Via welke weg de bestellingen ook binnen komen, Kings Code zorgt ervoor dat Hexspoor kan doen waar ze goed in is: “het aanbieden van complexe E-commerce fulfilment uitdagingen én creatieve oplossingen.”

De werkzaamheden beperken zich echter niet tot het orderproces alleen. Voor vele maatwerk producten die klanten van Hexspoor aanbieden, zorgen onze systemen ervoor dat de producten ook daadwerkelijk geproduceerd of geleverd kunnen worden. Denk daarbij aan drukwerk zoals visitekaartjes, ansichtkaarten met een persoonlijke boodschap maar ook koppelingen met externe partijen voor levering van e-books of het aanmaken van accountgegevens voor externe systemen, het beheren van inschrijvingen voor cursussen of workshops en nog vele andere zaken.