Smulders Partner in staalconstructies

Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met meer dan 1000 werknemers. Met haar faciliteiten in o.a. Belgiƫ, het Verenigd Koninkrijk en Polen is het bedrijf optimaal ingesteld op de flexibele productie van hoogwaardige staalconstructies binnen tal van verschillende markten. Ervaren projectmanagers van Smulders werken daarbij actief samen met haar klanten. Ook na de afronding van projecten.

Voor haar internationale aanwezigheid op het web heeft Kings Code uitgebreid contentmanagement systeem mogen bouwen. De componenten van dit systeem zijn gebaseerd om een programma van eisen en wensen dat Smulders samen met Kings Code bij aanvang van het project hebben bepaald.

Internationalisering (I18n)

Door het internationale karakter van Smulders hebben we het systeem van de grond af aan voorbereid op meertalige content, zowel in woord als in beeld. Op het moment van schrijven wordt haar content in 5 verschillende talen aangeboden. Ook het publiceren van meertalige informatiebladen, verslagen en overige documentatie worden centraal via ons systeem aangestuurd.

Corporate en Brand Identity

Om recht te doen aan haar unieke bedrijfs- en merkidentiteit (Corporate en Brand Identity) hebben we een maatwerk template module toegevoegd aan het systeem. Deze module zorgt ervoor dat content de richtlijnen zoals gesteld in haar huisstijlregels nauwkeurig volgt. Daarnaast is het systeem flexibel genoeg om fijn afstelling, maar ook grotere wijzigingen eenvoudige mogelijk te maken.

Aesculaap